Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Aha, starosta. To hovoří samo za sebe. To jsou nejlepší poskoci Kalouska a Schwarzenberga, tenhle se nepovedl, je modrý.

0 1
možnosti
OV

O72t95o 90V39o54d98i60č29k63a

25. 9. 2013 16:44

Co to vykládáte, pane? Znáte Jana Bauera osobně? Byl jste někdy v Prachaticích - ve městě, ktrému starostoval? Doporučuji zajet se tam podívat. Při pohledu na historické centrum uvidíte spoustu práce, kterou radnice za dob starostování Honzy Bauera odvedla...

1 0
možnosti
FB

Více než dvacet let si tu hrajete na pravicovou stranu a slovo hrajete podtrhuji. Podle mě jste spíše stranou středovou s občasnými výstřelky hóóódně doleva. Ke konzervativní politice máte téměř stejně daleko jako jako Vámi zmiňované strany levicové. 

Dvacet let táhnete, spolu s ČSSD, rukou společnou a nedílnou tuhle zemi do kytek a mazánci jako Bém, Jančík, Rittig, Bendl, Langer a další jsou jen vrcholkem ledovce.

Vaše strana přivedla do politiky organizovaný zločin i sjejich praktikami.

Vstoupit do ODS znamená stát se součástí chobotnice - děkuji nechci.

3 1
možnosti
JL

Klaus vždycky před volbami přidal důchodcům a libě se usmíval na stařenky v televizi. Vzpomínáte? Málem se roztékal láskou k seniorům.

0 0
možnosti
JN

J39a87n 54N31e74t96o74p11i40l

25. 9. 2013 12:20

Vzpoměl jsem si na dialog z jednoho seriálu : "Nevím, ale mám dojem, jakoby mě vyhodil." "A co říkal ?" "Vypadni a nevracej se." Tak já bych ODS doporučil to samé. Vypadněte z parlamentu a nevracejte se tam.

2 1
možnosti
JL

Normální lidi už dávno nezajímá ODS; party kolem Klause, Topolánka, Nečase ODS pohřbily. Zoufalí živnostníci a přátelé modrého životního stylu vrhají se na loď Jménem Babiš ANO. No dobře, uvidíme za rok.

1 0
možnosti
AK

Je opravdu obtížné obhajovat názor, že volením těch samých stále dokola dosáhneme žádoucích politických a ekonomických změn.

Když vidím jak se politici po volbách vrhnou na daňové a jiné zákony, připomínají mi malé děti, které dostaly nový kyblíček a lopatičku a hurá na pískoviště.

Proč nemůže sazba DPH zůstat beze změny třeba po 10 let? Jsou v EU země, kde se neměnila i po delší dobu.

Já bych tazatelce doporučil vstoupit do strany "Dáme vám už konečně pokoj"

Teď ještě aby taková vznikla...

0 0
možnosti
RK

Tedy vám se práší od huby.... To bylo řečí když se posledně kroužkovalo;-D  No a dva poslanci si dovolili nehlasovat tak jak ÚV nařídilo. Tak okamžitej vyhazov.  Zatímco lump, který si jako předseda vlády vydržoval z peněz určených pro chod úřadu milenku, ten tam může zůstat a ještě dostal teplej flek ve VUMLu. Rv

3 0
možnosti
PGS

Pane Bauere, nenechte se vysmát! Jo že ODS léta voličům nalhává, že je pravicová, to je fakt. Jenomže v praxi je liberální, a oportunisticky pragmatická. Máte-li minimální znalosti z politologie, víte, že pravice stojí na konzervativních hodnotách a SKUTCÍCH a liberalismus  je protikladem konzervatismu! A je jedno, zda jde o liberalismus etatistický dle ČSSD, kolektivistický dle KSČM, nebo individualistický dle ODS. A  komunisti? Bývalými je ODS prolezlá neméně než ČSSD. Neplácejte nesmysly a začněte přemýšlet co je co a kdo je kdo!! ;-D

3 0
možnosti
JN

J27a56n 82N81e97t56o52p32i21l

25. 9. 2013 11:27

"Vstupte do ODS"...tož šikovná demagogie. Jako když za komančů lidi vstupovali do KSČ a říkali, že ten bordel chtějí změnit zevnitř. Pane Bauere, kdyby měla ODS za sebou např. tři roky existence a skandál vzniklý "nedopatřením", dala by se Vaše argumentace ještě brát vážně. Ostatně mí rodiče jedno ze sdružení ODS spoluzakládali, takže jsem ten poslední, kdo by si tu nepřál silnou (skutečně) pravicovou stranu. Ale argumentovat takto po více než 20 letech existence strany, po tom všem nechutném, co tato strana naší zemi (bohužel) dala, a po všech jejich skandálech, to už je přímo chucpe. V politice můžete důvěru pouze ztratit, ale už ji nemůžete získat zpátky. Doufám, a mí rodiče taktéž, že ODS vypadne z parlamentu a nebude již více urážet slušné lidi.

3 1
možnosti
PGS

Přesně! Kdyby existovala karma pro diskutující tak vám ji dám!

1 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 634x
Ing. Jan Bauer
Dlouholetý starosta jihočeských Prachatic za ODS, později poslanec a předseda sněmovního Výboru pro evropské záležitosti
www.janbauer.cz

Seznam rubrik