Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

1) Státní zástupce skutečně nemůže konat dokud nemá důkazy. Já nechápu co je Vám na tom nejasného. Policajt nepošle chlápka k výslechu za vykradený dům jen proto že se mu nelíbí jeho kukuč. Musí mít důvodné podezření a to podezření musí být podpořeno důkazy.

2) Stát uvolnil státním zástupcům ruce, proto se to začalo hýbat. Je paradoxem, že ten kdo jim uvolnil ruce to vzápětí odnesl.

3) Ta imunita je důležitá. Můžete si všimnout, že dost právníků je silně překvapeno výrokem NS

0 0
možnosti

M82a43r78e65k 64Š93n13o45b10r

19. 7. 2013 11:59

Pane Bauere, naznačujete, že se všude můžou najít lidé pokřivení i féroví, jak mezi politiky tak i mezi policisty, státními zástupci či jinde. V tom s Vámi naprosto souhlasím. Problém tu nastává v okamžiku, kdy onen pokřivený člověk je v této zemi zákonodárcem a dá si dobrý pozor, aby své křivárny dělal na půdě zákonodárných sborů, protože si bude vědom, že tam je na něj policie a justice rozhodnutím Nejvyššího soudu krátká. To je podle mého názoru zcela neopodstatněné privilegium.

0 0
možnosti
MR

Záleží z jakého zdroje se čerpají informace a jednoduché soudy to umí každý ... . Mně děsí v této zemi zvyk. kdy se udělá dobrý krok a všichni tleskají a jakmile je tento krok napaden, tak se většina  obrátí  na druhou stranu a vytahují své hospodské esa ... . Zde je  díky zásahu NS do sféry která mu vlastně nepřísluší, neboť jí řeší ústava a Ústavní soud, "prohraná" jedna bitva ale ne válka !!

1 4
možnosti
TM

T31o62m12á98š 29M90a76l12ý

19. 7. 2013 12:10

Jak jste přišel na to, že  Nejvyššímu soud v této věci nepříslušelo rozhodnout?  Pokud jde o Vaši domněnku, je chybná, tuto záležitost jednoznačně řeší, ať se Vám to líbí či ne, trestní řád.

1 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 634x
Ing. Jan Bauer
Dlouholetý starosta jihočeských Prachatic za ODS, později poslanec a předseda sněmovního Výboru pro evropské záležitosti
www.janbauer.cz

Seznam rubrik